Az élet show-ja - Pamela nem tud dönteni visszamenjen-e Berkihez

Hódi Pamela nem tudja eldönteni, visszamenjen-e Krisztiánhoz. Berki egy barátnőjét hívja fel, hogy megvitassa vele problémáját. Visszagondol az együtt töltött boldog időkre, és végül úgy dönt visszaköltözik. Suzy Jollyra hagyja kislányukat, ám a férfinak nem megy egyszerre zökkenőmentesen a gyerekfelvigyázás és a főzés. Jolly és Suzy továbbra is retteg, testőrük pedig nyomozásba is kezd, vajon ki zaklathatja a mulatós házaspárt? Ricsi fogadást köt egyik haverjával, a fogadást elveszíti, így kénytelen egy szál alsónadrágban futni az úton. Jáger Ricsiék tanítványa utcazenéléssel szed fel egy nőt. Baukó Györgyi vesz egy új porszívót testvérének, Éva azonban nem hajlandó kifizetni azt. Később Éva és testvére fegyverszünetet köt egymással.

Az élet show-ja - Suzyék önvédelmet tanulnak

Jolly és Suzy önvédelmet tanulnak, bírkóznak az önvédelmi leckékkel. Hódi Pamela telefonon beszél meg találkozót Szonjával, majd meghallgatja a kapott cédét, amin Berki Gáspár Lacival énekel, és úgy tűnik, megenyhül a szíve. Pamela elgondolkodik azon, hogy talán meg kéne bocsátania Berkinek. A taxis Gábor kedves kuncsaftot fog ki. Jáger Ricsit nem hagyja békén az anyukája, könyörög egy kiskutyáért, beleszeretnek egy menhelyes kutyusba. Baukó lányok és Máté a tanpályán tesztelik vezetéstechnikai tudásukat.

Az élet show-ja - Pamelát jótékonysági mixerkedésre kérik

Nemcsak koktélokat kell kevernie, hanem pókereznie is kell, persze csak jótékonysági célból Hódi Pamelának. Mivel a kártyajátékhoz egyáltalán nem ért, profi segítséget kér, hogy minél több pénzt tudjon gyűjteni a beteg gyerekeknek. Pamela a jótékonysági pókerezésre gyakorol, később hazatérve pedig üzenetet kap Szonjától, ő az a nő akivel lefotózták Berki Krisztiánt. Baukó Évának elege lesz a tömegközlekedésből és elhatározza: jogsit szerez, keresgél és talál egy megfelelő oktatót. Suzy és barátnője hazaérve döbbenten látja, hogy egy csomag van az otthonuk előt, Suzy annyira megijed, hogy megnyomja a pánikgombot és a biztonsági szolgálat már érkezik is. Jáger Ricsi barátnője pedig összepakolt és elment. Ricsi anyukáját az ellopott eresz jobban aggasztja, mint fia magánéleti válsága. Gábor még a kocsiját is kitakarítja a család érkezése előtt.

Az élet show-ja - Pamela divatbemutatóra készül

Smink, fodrász, majd pezsgőzés egy limuzinba a csajokkal - így készül a divatbemutatóra Hódi Pamela. A kezdeti idegeskedés után profihoz méltó módon lépett Pamela a kifutóra. Jolly testőrt fogad, valamint azt is tervezi, hogy nevet változtat. Később kitalálja, hogy jótékonysági koncertet szervez. Jáger Ricsi anyukájának  meggyűlik a baja egy hisztis kuncsafttal. Ricsi siet anyukája segítségére, hazaérve pedig barátnője féltékenységével szembesül. Baukó Éva, bár jól szórakozik tesóján és Mátén,  terve mégis kudarcba fullad, Györgyiék ugyanis összejönnek.

Az élet show-ja - Hódi Pamela ralizik

Pamela ralival vezetné le a benne felgyülemlett feszültséget, ralikormány mögé pattan. Gábor barátnője lehet, hogy terhes. Gábor meglepetéssel  készül nagyijának. Suzy nem tud szépítkezni kislányától, barátnőjét hívja segítségül, hogy vigyázzon a kislányra. Jollyék nem tudnak nyugodtan próbálni. Baukó Éváék különleges jelmezbe öltöztetik barátjukat, jó úton halad Éva gonosz terve. Jáger Ricsit elüldözi otthonról barátnője és édesanyja.