Az élet show-ja - Suzy egyre jobban fél otthon

Jolly-ék háza előtt kiszúrták egy autó kerekét késsel, emiatt Suzy egyre jobban aggódik. Megszólal megint a riasztó, Jolly megrémülve barátjával járja körbe a házat. Ricsi egy újabb versenyre készül, de az edzésen végig kapkodott egy vacsora miatt. Ricsi anyukája nehezményezi, hogy soha nem kap ajándékot fiától. Máté megszeretné hódítani Györgyit Éva segítségét kéri. Baukó Éva meg akarja szivatni Mátét azzal, hogy nevetséges tanácsokat ad az udvarláshoz. István elviszi Szentendrére Katát, ugyanis ezt ígérte meg neki az éjszaka közepén. Hódi Pamela barátnőjével elindul edzeni, de mégsem a konditerem felé viszik az irányt. Pamela barátnőjével észrevesz valami megdöbbentőt az utcán.

Az élet show-ja - Hódi Pamela műtermi fotózásra kap felkérést

Hódi Pamelának újabb fotózással kapcsolatos munkát ajánlanak. Először készítene műtermi fotókat. Jól sikerülnek az első műtermi képei. Baukó Éváék beülnek egy étterembe, ahol Éva mindenbe beleköt. Évát otthagyják Györgyiék az étteremben, mert szerintük kellemetlenül viselkedett. Urbán Istvánék csodás helyre viszi depressziós kuncsaftjukat. Jáger Ricsi édesanyja unszolására ellátogat nagymamájához. Ricsi kitalálta, miként növelhetné benzinkútja forgalmát, ám a megvalósítás során barátnője megorrol rá, Ricsi ugyanis szexi csajokat nézeget. Suzyt egy idegen rémíti halálra, sokkot kap, mert nem elég, hogy valaki bekiabál hozzájuk, még a riasztójuk is többször megszólal. A sietve hazaérkező Jolly pedig döbbenten látja, hogy kiszúrták egyik kocsijuk kerekét.

Az élet show-ja - Baukó Éva hányingerrel ébred

Baukó Éva rosszullétekkel küzd, és hisztis is, testvére szerint pedig terhes. Nagy nehezen ráveszik arra, hogy vegyen magának egy terhességi tesztet. Jolly és Suzy nagy útra indul, ám a határ előtt kisebb gondjuk akad az úti okmányokkal. Később -bár kissé késve- végre megérkezik a buli helyszínére, ahol hatalmas tömeg vár rájuk. Jáger Ricsi pedig ormányos medveharapására tetanuszt kap, ám az orvostól jövet újabb kellemetlen hír várja: édesanyját kórházba vitték. Fiatalkori képek között kutat Hódi Pamela és anyukája. Pamela Nati segítségével  arra kéri Berki Krisztiánt, hogy változzon meg értük. A taxis Gábort bottal veri ki nagymamája az ágyból. 

Az élet show-ja - Jáger Ricsi meglepetése megérkezik

Már nagyon várta Jáger Ricsi és most végre megérkezik a négy kilós meglepetése. Később Ricsi otthon hagyja új szerzeményét, édesanyja pedig ledöbben mikor meglátja a konyhában randalírozó ormányos medvét. Jolly és Suzy alig várják, hogy hazaérjenek, otthon azonban iszonyatos kupit találnak. Baukó Éva kiakad azon, hogy testvére nélküle ment haza, dühében pedig kivágja mobilját az ablakon. Hódi Pamela meglepetést készít elő húgának. Először lovagolni, majd játszóházba viszi húgát és persze ő is beleveti magát a színes labdákba és a csúszdákat sem hagyj ki. 

Az élet show-ja - Pamela kivesz egy albérletet

Gábor házibulit szervez, a bulin nemvárt események történnek. Hódi Pamela albérletet néz. Pamela és barátnője meglátogatnak egy  18 éves lányt, aki örökbe fogadott egy idős hajléktalan nénit. Baukó Éváékhoz átmenetileg beköltözik Máté, aki eltöri Éva lámpáját és ezzel óriási balhé robban ki. Éva ezúttal Györgyin akad ki, mert az szerinte lenyúlta a kameráját. Urbán Kata fia ollóval vág magának egy mellényt, közbe Istvánékat megrendelőjük hordja le a sárga földig.Työtyő azt hiszi meg tudja tréfálni Urbán Istvánt, végül a kamu randin Työtyő szájíze lesz kissé keserű. Jáger Ricsi és párja a konyhában főzne, ám az anyós megzavarja őket.

Az élet show-ja - Pamelának esze ágában sincs békülni

Baukó Évának meggyűlt a baja a függönnyel és a főbérlővel is.
Éva izgalommal készül párja érkezésére, ezért még egy rúdtáncórára is ellátogatottJáger Ricsinek nincs könnyű dolga Péterrel. Urbán Kata kedves meglepetéssel készül Istvánnak. Pamelának eszébe sincs kibékülni Berki Krisztiánnal sőt, inkább barátnőjével találkozna. Berki egy nem mindennapi szerenáddal készült Pamelának, az egyedülálló anyukát mégsem hatja meg a gesztus, de Gáspár Lacit szeretettel fogadta.Gábor egész nap hívogatja Katát, már alig várja, hogy viszontlássa, aki végül összetöri a szívét. Gábort, a taxist pedig megáldja pap testévére, Gergő - vajon ez végre szerencsét hoz az életébe?

Az élet show-ja - Kiszel Tünde Kata tűje alá feküdt

Urbán Katához besétál Kiszel Tünde, Kata pedig az első találkozás alkalmával kap egy naptárt tőle. Tünde kislánya arcmását szeretné alkarján viseli, ám Kata szeretné, ha Tünci biztos lenne döntésében.
Évát nem hagyják aludni, ami kihozza a lányból az "őrültet". Később bűzös pakkot találnak az ágya alatt. Ricsi anyja szeretne egy új autót venni, ő azonban hallani sem akar róla. Hódítási trükköket oktat Ricsi önbizalom-hiányos férfiaknak és eközben alsónadrágra is vetkőzik. Pamela lerobbant, ezért Viktort hívja segítségül. Aztán Viktorral uzsonnázik, a srác pedig egyértelműen tudtára adja, mik a szándékai. István társat keres barátjának. Suzy egy utazással lepi meg Jolly-t, összepakolnak és elindulnak.

Az élet show-ja - Pamela hazamegy de csak a kutyusért

Izgatottan várja Pamela és barátnője, hogy elmenjen edzeni Berki Krisztián, majd gyorsan beosonnak Chloéért. Pamela Chloéval versenyez egy kutyakiállításon. Jáger Ricsi kellemetlen hírt kap telefonon, kútjáról fizetés nélkül távoztak. Rendőrséghez fordul az őt ért kellemetlenség miatt. Urbán Katát  Kiszel Tünde hívja fel, Kata teljesen ledöbben. Gábor szembesül azzal, hogy rossz dátumot írt a szórólapra, és míg ő barátaival eszeget, teltház lesz az edzőtermi nyílt napon. Suzynak nem tetszik a Jollytól kapott sportkocsi, sőt a próbautat kifejezetten unja. Baukó Éváék pedig egy új sportágban próbálják ki magukat, elmennek tollaslabdázni.

Az élet show-ja - Urbán Kata szülinapi meglepetése tökéletesen sikerült

Urbán Kata végre megérkezik szülinapja helyszínére. Megdöbben a szervezésen, tökéletesre sikerült a szülinapi meglepetés. Suzy továbbra sem akarja hagyni, hogy Jolly félmeztelenül lépjen fel,
megtiltotta neki. Paranoiája egyre erősödik és az sem segít, hogy Jolly nem akar lemondani a félmeztelen fellépésről. Hódi Pamela a fotózáshoz készül, Pamela először az objektív egyik oldalán pózol, majd átáll mögé is. Baukó Éva testvérével és barátnőjével megy futni, ahol Éva összetűzésbe keveredik egy nyugdíjassal. Később Györgyiék úgy döntenek, leküzdetik Évával fóbiáját és bezáratják egy menekülős szobába. Gábor edzőterme kong az ürességtől az ingyenes nyílt nap ellenére.

Az élet show-ja - Pamela Krisztián képével küzdd

Pamela ördögi tervet eszel ki arra, hogyan vezesse le a feszültséget, ami Krisztián miatt gyűlt össze benne. Krisztián képével küzdd, később boldogan újságolja barátnőjének, micsoda revansot vett Krisztiánon.
Évának testvére segít leküzdeni fóbiáit, először a tériszonyát próbálják meg csillapítani, majd a bezártságtól való félelmét. Nem sok sikerrel. Gábor egy rég nem látott hölgyismerősével fut össze. Később egy újabb randin vesz részt, ahol kis híján ismét felsül. Kata pedig talpig jelmezben várja a jelet, hogy indulhasson végre a meglepi buliba. Eközben Jolly-éknál áll a bál, Suzy a tettek mezejére lép.

Az élet show-ja - Baukó Éváékra ráront egy dühös szomszéd

Baukó Éva megelégeli a kupit és kidobálja Györgyi cuccait, aki mindezt egy vödör vízzel tetézi. A testvérek,  ahelyett, hogy rendet raknának, inkább minden otthagynak és nekiállnak otthon bulizni. A hangos zenét azonban egy szomszéd megelégeli. Éváékhoz később ellátogat Máté, a srác krémessel érkezik, hogy kiengesztelje az előző napi buli miatt Évát. A sütik viszont Mátén, később Éván és Györgyin landolnak. Urbán Kata azt hiszi, hogy férje megcsalja őt. Istvánék lassal elkészülnek a szülinapi meglepetéssel. Hódi Pamela Mónika kislányát fotózza, megmutatta képeit Szipál Mártonnak Pamela, a fotóművész nagyon ígéretesnek tartotta Pamela munkáit. Gábor összefut azzal a lánnyal, akivel korábban már "próbálkoztak", a lány pedig most ismét szingli. Számot cserélnek, és Gábor bízik abban, hogy lehet közöttük valami.

Az élet show-ja - Baukó Éva és Györgyi úgy dönt: takarítónőt fogadnak fel

Az egyik nem mosogat, a másik pedig trehány - a Baukó-testvérek nem bírnak saját lakásukkal, ezért úgy határoznak, keresnek egy megbízható takarítónőt vagy férfit. Máté addig könyörög Évának és Györgyinek, míg a csajok elmennek vele futni, az edzés után hajléktalanokon is segítenek. Éva később gyanút fog, hogy netán több van Györgyi és Máté között, majd kiakad rájuk, mert nem hívják meg a buliba.  Éva kiborul, mert húga és lakótársa, Máté öregnek tartja őt, hogy együtt bulizzanak. Hódi Pamela felkeresi Sütő Enikőt, hogy segítsen újra formába lendülnie, mire kifutóra kell lépnie. Később meglátogatja nagyszüleit, kiderül: Kanadában adódna munkalehetőség Pamela számára. Urbán Istvánékat kellemetlen ügyfél keresi fel, meglepi őket a korábban követelődző megbízó.

Az élet show-ja - Hódi Pamela nem jutott közös nevezőre Berki Krisztiánnal

Hódi Pamela felidegesítette magát a cikken, amiben magánéletét boncolja az újság. Később felhívta Berki Krisztián, hogy megbeszéljék az ügyet, de az eltökélt anyuka nem lágyult meg. Urbán István megúszta az "ékszerlopást", ugyanis sikerült visszacsempészni a karkötőt. Katának most lelkiismeret-furdalása van, hogy férjét hibáztatta az eltűnésért. Baukó Éva szeretett volna kimozdulni, de testvére váratlanul rosszul lett. Éva bosszút áll testvérén, amiért átverte őt. Gábor, a taxis szerelmi bánatában síelni indult, de nem volt túl sikeres a síelésben. Urbán Kata kalandparkba ment a fiúkkal, akik a várandós anyukát sem hagyták ki a száguldásból. Ákosékhoz új hálótárs érkezett, aki fejtörést okozott számukra az éjszakát illetően. Hódi Pamela továbbra sem hajlandó békülni Berki Krisztiánnal.

Az élet show-ja - Baukó Éva és húga a tévén vesznek össze, majd össze is törnek egyet

Berki Krisztián gyerekének anyja a szülői házban mutatja meg: boldogul még a ház körüli dolgokkal, sikeresen begyújt. Pamela albérletet keres, ám amit tapasztal egy lakásban, attól lesokkolódik. Roberto és Tibi próbára készül, Robertót megpróbálják Szilviék rendre tanítani. Pezsgővel locsolta le testvére Baukó Évát, így köszöntötte szülinapja reggelén, később jött az ajándék és a torta. Persze az esti buliban viselendő ruhán megint összekaptak Györgyivel. Urbán Istvánék elkezdik kidíszíteni a liftet, közben Kata korábbi mesteréhez látogat.

Az élet show-ja - Pamelát édesanyja megpróbálja rábeszélni arra, hogy rendezze életét és kapcsolatát Berkivel

Pamelát próbálja rábeszélni anyukája, hogy rendezze kapcsolatát. Natit kötelező oltásra kell vinni, ám Pamela egy barátnőjével megy, mert az anyuka ugyanis nem bírja, hogy kislányát megszúrják. Roberto azon aggódik, hogy szerzői jogi vitája komoly összegbe kerül majd, megbeszélésre mennek, ahonnan elégedetten távoznak, sikerült rendezni a jogdíj kérdését. Ákos megtudja, komoly problémái lehetnek az alvászavarból, majd elviszi Olivért egy falmászóterembe, hogy Olivér legyőzze tériszonyát. Miután hazaér, Kata megmutatja neki a szexi fotósorozatát. Urbánék nehezen találják a tökéletes liftet, később sikerül, így folytatódhat az őrült szülinapi meglepetés előkészítése. Baukó Éva és testvére, Györgyi  egy garbós fölsőn veszekednek.

Az élet show-ja - Király L. Norbi tetkót varrat magára Katánál

Hódi Pamela úgy döntött, hogy ezentúl egyedül neveli a kis Natit. Elhagyta Berki Krisztiánt, és édesanyjához menekült, de hamarosan albérletbe szeretne költözni. Pamelát folyamatosan hívja Berki, de ő nem hajlandó felvenni a telefont, ugyanis még nem akar vele beszélni. Robertónak nincs maradása Tibinél, ő is másik szállást keres magának. Király L. Norbi egy új tetoválást varratna magára Katánál. Kata miközben Király L. Norbira várt kitakarította fiával a szalont, az énekes pedig néhány órás késés után érkezett vissza a tetoválásra. Gábor családját a konditeremben izzasztotta, majd barátját elvitte egy hirtelen jött randira.

Az élet show-ja - Urbán István Katának készül szülinapi meglepetéssel, ám nehézen találják a megfelelő helyszínt

Urbán Katát felülteti Rajmi, aki elhiteti anyukájával, hogy rosszul van, később kiderül: csak nem akart suliba menni. Közben Kata férje, István készül szülinapi meglepetésre, de hiába járják Työtyővel egész nap a várost, nem találják a megfelelő helyszínt. Roberto és Tibi hazaérkezik a fővárosból. Szilvi - Tibi kedvese - és Roberto anyukája arról győzködik a mulatós masszőrt, hogy álljon a saját lábára, és keressen magának párt, de Roberto családalapításról hallani sem akar. Kata szexi fotósorozatot készíttet, amivel Ákost is szeretné meglepni, a srácot viszont nem találja otthon. Gáborék nagyistól látogatják meg Gergőt, a két testvér pedig egy kocsmában köt ki.

Az élet show-ja - Gábor a taxis ezúttal kutyák segítségével próbál becsajozni.

Gábor két kutyával vág neki a hódításnak, nulla sikerrel, viszont megfájdul a foga, így a fogorvossal kénytelen szembe nézni. Urbán Kata bulizni indul barátnőjével, ám a szórakozó helyen felbukkan férje, István is. Roberto és Tibi nem tud betelni a kényeztető hétvégével, a kiadós reggeli egy részét zsebre vágják, majd Tibi a csúszdázás örömének is hódol, de a szaunával meggyűlik a bajuk. Ákos barátnője szexi fehérneműket válogat egy fotózáshoz, ám nem elégedett magával, így egy alakformáló beavatkozásnak veti alá magát, aminek eredményeként tele lesz kék-lila foltokkal.

Az élet show-ja - Roberto és Tibi hétvégézni utazik

Robertónak elege lesz Tibiből és a módszereiből, ezért hazamegy anyjához, és kérdőre vonja őt. Kati nénit azonban hiába faggatja, szerinte fiának semmi köze hozzá, mit csinál. Közben Tibi megtudja, hogy Szilvi hazajön,ám a nő által hozott meglepetés utazásra végül Roberto és Tibi megy el. Gábor, aki egyébként fél a pókoktól, egy barátnőjének segít elszállítani a madárpókját. Az állat kiszökik a dobozból, de nincs idejük megkeresni, mert Gábort már várja a következő fuvarja, a pók pedig valahol az autóban marad. Urbán István megtudja, hogy Työtyő eladta Kata nagymamájának az ékszerét. Elindulnak Klapka György zálogházába kiváltani, még mielőtt Kata is tudomást szerez erről. Ákos ezúttal horkolásával idegesíti Katát, a barista srác éjszakai sétára indul.

Az élet show-ja - Roberto gyanút fog

Roberto és Tibi kitalálják, miként nyomozhatnák ki, merre jár Roberto anyukája. Roberto gyanút fog, megfigyeli Kati nénit, de rosszul sül el a dolog. Roberto csak este tud kiszabadulni anyukája kocsijából, ám hiába hívja Tibit, társa nem veszi fel a telefont, így kénytelen makkos cipőben hazabotorkálni a hóban, mert Tibi nem elérhető. Urbán Kata hazugságon kapja a fiúkat. Gábor lába alól kicsúszik a talaj. Kata hazaérve kérdőre vonja a fiúkat. Gergő atya pedig megáldja Gábor edzőtermét. Urbán Istvánék megviccelik munkatársukat. Egy bontásra ítélt ajtókeretbe rejtettek el kacatokat Istvánék, így akarják megtréfálni munkatársukat, ő azonban elhiszi, hogy azok régiségek és Klapka Györgyhöz fordul segítségért. Kata meglepetést szeretne szerezni Ákosnak, a barista srác azonban azt hiszi, párja megcsalja őt. Bese Gergő nagymamájához pedig betörnek. Katának nem sikerül maradéktalanul meglepetést szereznie Ákosnak a falfestménnyel. Bese Gábor és Gergő pedig végre tabuk nélkül tud beszélni édesapjuk haláláról.

Az élet show-ja - Robertóék titokban édesanyja házában castingolnak

Robertóék titokban édesanyja házában castingolnak, de persze lebuknak.Roberto és Tibi megtalálta a tökéletes nőt a kliphez. Vali megtalálja a gazdagság forrását. Urbán Kata otthagyva a fiúkat kiereszti a gőzt, míg csajos napon lazít addig István és Rajmi a konyhában égeti szénné a kaját. Ákos kincset talál. Gábor feje felett pedig összecsapnak a hullámok, előkerül a barátnős téma. További érdekes cikkeket olvashatsz a friss hírek oldalain is. 

Az élet show-ja - Majka érkezik Katához, hogy elkészítse tetoválását

Kata - talán a terhesség miatt - kissé érzékeny, kiakad, mikor hazaér István és fia. Rajmin ugynis csak egy pár cipő van, férje pedig elfeledkezett vitaminjairól is. Az este tányértöréssel ér véget. Valikát megkérik, hogy süssön egy tortát, pedig vagy tíz éve nem fogott bele hasonlóba, sikerül megcsinálnia a tortát. Ákos és barátnője pedig a kutyusokon szeretne segíteni. Roberto és Tibi a megfelelő helyszínt keresi klipjükhöz. Roberto és Bobby éhesen érkeznek Kati nénihez, akinek programja van és alig akar nekik enni adni.